Background

Improvizacija - kreacija

SUBOTA
17:00 - 20:00
Sivi studio

IMPROVIZACIJA-KREACIJA

Satovi su namijenjeni svima koji žele zaroniti u svijet improvizacije, bilo kao dopuna satovima plesnih tehnika ili kao zasebno učenje vještina. Razvija se dijapazon mogućnosti u pokretu i osobnog izričaja polaznika – na temelju prethodnog znanja, neovisno o stilu plesa i tehničkoj razini. Krećemo sa zagrijavanjem, pa putem zadataka za solo improviziranje dodjemo i do grupiranja. Satovi su mišljeni da pruže individualni i grupni proces. Kako se putem otvaraju razne teme kao motivi za ples, tako nastaju mini kreacije izričaja i oblikuju se u mini kompozicije za izvedbu.

 

VODITELJICA: RINA KOTUR

Rina Kotur je završila Psihologiju, a već 7 godina radi kao školska plesna pedagoginja gdje radi sa adolescenticama.

U Pučkom Učilištu (unatrag 4 godine) mentorira mlade odrasle osobe koji se osposobljavaju za voditelje plesnih tehnika. Dakle, fokus na pedagogiju u plesu traje već duže vrijeme.

10 godina plesala je kao plesačica suvremenog plesa, a postavila i autorski par plesnih predstava. Unazad godinu dana studira Geštalt psihoterapiju i više se posvećuje tajlandskoj masaži koju uvodi u praksu za mlade plesače.

Najviše je motivirana preljevanjem i kombinacijama poslova plesačice, koreografinje i pedagoginje, a dok predaje u fokusu su užitak tijela u pokretu i psihološke dobrobiti života kroz ples.

Za više informacija kontaktirajte pedagoga na:

Mob: 098/1683853

Mail: rina.kotur@gmail.com

satovi se održavaju 3 subote u mjesecu.
CIJENA:  250,00 kn mjesečno
Drop in: 80,00 kn 

Rezervacija ulaznica

Predstava

Datum / Sat
Broj ulaznica
1